De ce ai nevoie de un difuzor de aromaterapie in masina ta?

interior masina

In ziua de azi, petrecem enorm de mult timp in masina in fiecare zi… Conform Wall-Street, europenii petrec 3 ore si 42 minute pe zi in mijloacele de transport. Aici sunt incluse si cele in comun dar daca ai ajuns pe aceasta pagina, cel mai probabil orele tale sunt petrecute in masina, stand la semafoare, apoi stand la alte semafoare, apoi cautand un loc de parcare apropiat de locul de interes… Stii tu povestea.

Principalul beneficiu: mirosul placut!

miros urat interior masina

Avand in vedere aceste aspecte este si normal sa vrei sa te bucuri de un miros placut in masina. O masina curata si frumos mirositoare este o eticheta a ta ca persoana si te ajuta atat pe tine, cat si pe cei care calatoresc cu tine, sa va simtiti mai bine.

Iar aici cu siguranta vine la indemana un difuzor de uleiuri esentiale special facut pentru masini, asta insemnand ca este suficient de mic incat sa il pui in diferite locuri din masina, dar suficient de mare cat sa poata emite un parfum frumos pentru mai mult de 1 zi.

Dar mai este un beneficiu extrem de important al acestui aparat si al uleiurilor esentiale pe care le poate difuza!

Si aici ma refer la sanatate. Stim ca uleiurile esentiale au beneficii terapeutice, precum cel de lavanda care te ajuta sa te destresezi, stresul fiind o problema din ce in ce mai intalnita.

Poate ca ai deja un difuzor in casa, si ti-a placut atmosfera care o creeaza atunci cand il folosesti, iar acum vrei sa ai parte de acel miros imbietor si in masina.

Pe de alta parte, odorizantele auto nu sunt produse ca fiind naturale si sanatoase… ba mai mult unele chiar pot produce alergii ceea ce nu cred ca vrei si sper ca nu ti s-a intamplat vreodata sa te doara capul de la odorizante. Mie personal mi s-a intamplat.

Si cel mai important este faptul ca poti face chiar economie folosind un difuzor auto!

Stim amandoi ca cheltui mai mult decat ai vrea pe odorizante si preferi sa nu tii contul dar daca iei in medie un odorizant pe luna (sa zicem unul de 20 lei desi sa fim seriosi… nu iei doar unul) atunci intr-un an dai undeva la 240 de lei pe odorizante. Nu e o suma mare dar nici mica si cel mai probabil cheltui mai mult de atat…

difuzor aromaterapie auto

(pentru pasionati: poza e facuta in Mercedes C Class)

Ei bine, cum un difuzor de uleiuri esentiale este ~100-150 de lei iar o sticluta de ulei esential este ~15 lei si te va tine sa zicem 3 luni (in functie si de cum il consumi), dupa 1 an iti scoti investitia si ai parte si de un miros natural si terapeutic.

Concluzia

Daca te-ai convins ca ai nevoie de unul, iti recomandam unul din difuzoarele noastre, dar si o perna pentru sezut care sa iti ofere o senzatie de relaxare de nemaigasit atunci cand stai foarte mult pe scaun, fie in masina, fie la birou.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare