Intrebari frecvente

1. Cat dureaza pana primesc coletul?

In functie de ziua si ora cand plasezi comanda, poate dura intre 1-4 zile sa primesti comanda dar te vom anunta telefonic si iti vom spune cand o vei primi.

2. Care este perioada de returnare?

Indiferent ce comanzi, poti trimite inapoi in 30 de zile, iar costul returului va fi suportat de tine, noi urmand sa iti viram suma in contul pe care ni-l dai dupa ce verificam ca ce ne-ai trimis corespunde cu ce ti-am trimis noi.

3. Am o intrebare, cum va pot contacta?

E simplu dar mai multe detalii gasesti pe pagina de contact.

4. De ce Relaxuto?

E simplu! Misiunea noastra este sa iti mentinem si imbunatatim sanatatea dar in acelasi timp ne gandim si la mediul inconjurator. De aceea am decis ca toate produsele noastre sa vina ambalate folosind o cantitate cat mai mica de cartoane si produse din plastic. Prin aceasta decizie avem toti de castigat! Noi pentru ca nu irosim bani pe ambalaje, tu pentru ca nu platesti si pentru ambalaje care nu iti folosesc la nimic si in acelasi timp nu mai ai mult gunoi de aruncat dupa fiecare colet primit de la noi! Dar cel mai mare beneficiar este mediul inconjurator pentru ca nu mai folosim atat de multe produse si nu mai aruncam atat de multe gunoaie.