Cum poti sa ai grija de tine daca conduci si calatoresti mult?

Fie ca esti sofer, fie ca iti place sa conduci mult sau poate calatoresti extrem de mult in masina, exista 4 moduri prin care iti poti reduce stresul asupra organismului si oboseala dar si spori confortul pe drum.

1. O perna pentru sezut este o mana cereasca pentru sanatatea posteriorului tau si a confortului de pe drum. Desi iti va ridica postura corpului, perna moale din spuma cu memorie te va ajuta enorm iar sezutul tau iti va multumi.

Totodata, folosind o perna ortopedica din spuma cu memorie, vei reduce riscul aparitiei si chiar durerile cauzate de hemoroizi si vei elimina senzatia de fund amortit atunci cand ajungi intr-un loc in care cobori.

2. Desi mai putin importanta ca perna pentru sezut, cea lombara va oferi un suport foarte confortabil coloanei tale vertebrale astfel incat sa nu resimta statul in fund atat de mult

3. Un nebulizator de uleiuri esentiale auto iti va parfuma masina intr-un mod natural si placut iar astfel incat simtul tau olfactiv iti va ajuta corpul sa reduca din stresul cauzat de un drum lung.

4. Daca nu conduci, atunci iti recomandam o perna pentru gat precum aceasta. Cand te vei simti obosit sau obosita, tot ce trebuie sa faci este sa iti pui perna si sa tragi un pui de somn astfel incat atunci cand vei ajunge la destinatie sa te simti odihnit/a si sa poti face ce ti-ai propus in acea locatie.