Moduri simple pentru a te relaxa si reduce stresul

Stresul este din ce in ce mai predominant in vietile noastre. Ne simtim epuizati si totusi adaugam din ce in ce mai mult stres prin somn mai putin, mancare mai putin nutritiva si mai multe ganduri care ne scurtcircuiteza pur si simplu sistemul nervos.

Uite cele mai simple moduri pentru a iti relaxa corpul, dar si mintea:

1. Cel mai simplu mod de relaxare.

femeie relaxata in natura

Cel mai simplu mod pentru a te relaxa este o plimbare de 30-60 de minute in natura sau in parc. Unele persoane sunt atat de stresate incat pur si simplu nu pot sta 5 minute pe o banca in parc.

2. O baie intr-o cada gonflabila pentru adulti.

Multi ne-am instalat dusuri de tip walk-in, datorita felului modern in care arata sau datorita faptului ca am avut spatiu mic in baie, dar am ajuns sa ne fie dor de acele 30-60 de minute petrecute in cada... cand ne puteam linisti si relaxa dupa o zi intreaga de munca si stres.

3. Foloseste difuzoarele de aromaterapie si uleiurile esentiale.

Avem si noi propriul ulei pe care ti-l recomandam si se numeste Relaxuto Liniste. Cu ajutorul uleiului de mandarin si lavanda, efectul de reducere a stresului este garantat, lavand fiind foarte recunoscuta pentru proprietatile sale de calmare a sistemului nervos.

4. Un masaj

femeie care se relaxeaza la masaj

Nimic nu se compara cu felul in care un masaj ne relaxeaza fiecare parte a corpului. Dupa un masaj bine facut, ne simtim usori si ca noi, iar asta se datoreaza faptului ca prin aplicarea presiunii asupra, pielea, muschii si fascia, reducem intr-un mod fizic tensiunea din corp si relaxam acele testuturi, producand astfel o senzatie de bine ce strabate atat corpul, dar si mintea.