Cel mai bun difuzor aromaterapie

Vrei iti iei un difuzor de aromaterapie dar nu stii pe care sa il alegi... Avem 2 articole aici si aici care te vor ajuta prin informatie de calitata, dar ar trebui sa stii cele mai importante trasaturi asa ca o sa le impartasim in urmatoarele minute:

difuzor aromaterapie

1. Aria de acoperire

Aceasta este o caracteristica care se bazeaza si dimensiunea sa, pentru ca un spatiu mai mare va avea nevoie de un difuzor cu componente suficient de puternice sa difuzeze uleiul esential in toti acei metri patrati

2. Portabilitatea

In cazul in care vrea sa il tii dupa tine prin casa sau prin birou sau prin masina, sau in toate zonele... atunci ar trebui sa iei un portabil.

Daca nu ai nevoie de portabilitate, atunci dimensiunea sa nu te va interesa.

3. Designul

Daca esti preocupat de felul in care arata lucrurile din jurul tau, atunci trebuie sa cauti un difuzor care sa iti placa forma, culoarea si per total, designul.

4. Tipul: difuzor umidificator sau nebulizator

Difuzorul umidificator este unul in care pe langa, uleiul esential, torni si apa si nu chiar putina. Intr-un umidificator se pun undeva la 300-500 ml de apa iar asta il va face sa fie mai mare.

Nebulizatorul pe alta parte, nu are nevoie de apa fiindca functioneaza cu ulei esential pur si imprastie nano particule din uleiul folosit. Aceasta caracteristica face nebulizatorul un difuzor foarte mic, el fiind folosit si mai mult de persoanele care cauta o portabilitate ridicata.