Nu cumpara o perna ortopedica pentru dormit fara sa stii aceste secrete

E 12 noaptea, te simti fara vlaga dupa o zi super obositoare si te intinzi in pat…

Nu te-ai gandit toata ziua la factura aia de la curent dar mintea ta are grija sa iti aduca aminte acum de ea…

“Lasa ca o platesc maine” iti zici in sinea ta sperand sa opresti avalansa de ganduri care urmeaza…

Dar nu e asa… trec 30 de minute si tu tot hoinaresti prin toate colturile mintii si ale lumii tale.

E 12:30! Tu la 6 trebuie sa te trezesti… ai o gramada de treaba maine la munca… mai trebuie sa duci si masina la mecanic... cine stie de ce troncane roata aia din dreapta…Hmmm… Nici macar prietena ta care a dat in gura aia de canalizare fara capac nu stie de ce troncane.

Ehe… problem multe… stres… nu mai vine o data concediul ala sa mai ai timp si pentru tine…

Intr-un final adormi… Iar cand te trezesti… ai o surpriza mare.

Dar in acest moment vreau sa te intreb daca: iti suna cunoscut acest scenariu de pana acum?

Probabil ca da… altfel nu stateai sa citesti asta pana acum cand titlul se refera la perna ortopedica cu memorie si de ce trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa cumperi una.

Vezi tu, desi majoritatea personelor care doresc sa cumpere o perna ortopedica se uita in primul rand la pretul ei, acesta nu este cea mai importanta caracteristica atunci cand vrei sa o alegi pe cea mai buna, fie ca vrei o perna cu memorie pentru cap, genunchi, lombara sau oricare alt fel.

Te-am pus pe ganduri un pic, nu-i asa?

Ei bine… primul din cele mai importante 2 lucruri de care trebuie sa tii cont este:

9 forme de perne
  1. Forma!

In cazul unei perne pentru dormit, forma ei conteaza mai mult decat iti poti da seama si asta se datoreaza faptului ca fiecare dintre noi avem corpuri diferite.

O persoana are gatul mai lung, o persoana are o greutate mai mare iar alta umerii mai lati, iar toate aceste trasaturi fiind cruciala in cautarea pernei perfecte.

Ba mai mult, pozitia ta favorita de a dormi este foarte importanta, pentru ca unele perne sunt construite pentru pozitii diferite, dar pot exista si versiuni universale, indiferent de modul in care iti place sa dormi.

Hmmm… bun… deci ce ar trebui sa faci?

E simplu: ai grija sa iei in calcul toate variabilele si sa alegi . Uita-te la dimensiunile pernei, si caracteristicile ei. Daca o perna e moale si capul tau are o greutate mai mare, atunci cu siguranta acea perna nu va fi foarte comfortabila pentru tine.

Sau daca tu obisnuiesti sa dormi pe burta, si iei o perna construita pentru cei care dorm pe o parte… nici in acest caz nu vei dormi foarte confortabil, indiferent daca ai dat 300 de lei sau 10 lei.

Al doilea cel mai important lucru este poate chiar mai important decat primul:

miros neplacut

  1. Mirosul!

Nu, nu ma refer la mirosul ala urat pe care il simti atunci cand mergi cu metroul iar langa tine e o persoana foarte transpirata si pur si simplu poti sa simti sutele de pachete de tigari pe care le-a fumat in ultimii 10 de ani de viata. Nu nu!

Pernele ortopedice, sau cu memorie pot emana un miros neplacut datorita felului in care sunt fabricate si modului lor de transport asa ca trebuie neaparat sa ai in vedere acest lucru.

Doar imagineaza-ti daca primesti o perna care atunci cand vrei sa pui capul pe ea, incepe sa miroasa a produse chimice? Pe langa faptul ca e neplacut, poate fi si toxic si nu vrei asa ceva.

Aceste probleme cu mirosul apar din cauza materialului din care sunt facute pernele cu memorie si al faptului ca nu au fost aerisite inainte de a fi utilizate! Ele fiind turnate in fabrici si apoi depozitate laolalta, acest lucru duce la impregnarea unor mirosuri in textura lor.

Daca da, atunci sfatul nostru e sa fim atenti la acest aspect sau sa ne uitam la parerile altor persoane care au cumparat perna la care ne uitam. Desi nu putem mirosi pozele de pe internet inca, cu siguranta cititul altor pareri ne va ajuta.

Stii surpriza de care vorbeam la inceput? Ei bine surpriza era durerea ta de gat dupa ce ai dormit intr-o pozitie pe care nici tu nu o poti explica!

barbat cu durere de gat din cauza somnului

Dar acum stii cum o poti rezolva! Cu o perna cu memorie care te vor ajuta sa adormi bustean. Iar un somn profund si odihnitor, intr-o lume atat de agitata este, dupa cum ziceau si faimoasele reclame de la carti de credit: de nepretuit!

Fiind atent la aceste 2 lucruri, iti vei garanta faptul ca vei fi multumit de alegerea facuta iar daca vrei o perna ortopedica de calitate rasfoieste produsele noastre antent selectate inainte de a fi puse la vanzare!

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare